Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I den vita snön

I den vita snön ligger du och jag,
med matchande blå läppar,
som ler så brett att det krampar i kinderna,
och våra ögon som lyser klarare än solen,
och glittrar som tusen diamanter

I den vita snön ligger jag och du,
med sammanflätade händer,
som klämmer så hårt att blodet inte räcker till,
och våra nerver som inte kan sitta still,
och känns som hundra små elchocker

I den vita snön ligger vi,
med slutna ögon och jämna andetag,
som sakta men säkert lämnar våra kroppar,
och våra hjärtan som sedan länge slutat slå,
och skänkt våra själar frid




Fri vers av Emma VB
Läst 14 gånger
Publicerad 2024-03-23 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma VB