Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snön

Snön samlas i drivor utanför mitt fönster,
Tränger in genom väggarna,
Blandas med mitt blod,
Blir en del av min själ

Snön förvandlar mitt inre till ett vinterland,
Gömmer sig i mina celler,
Lindar sig om mina nervtrådar,
Tar över mina lungor

Snön trycker undan allt som är jag,
Kyler ner min hjärna,
Formar istappar i mitt hjärta,
Bara för att återigen smälta bort när våren kommer




Fri vers av Emma VB
Läst 15 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-23 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma VB