Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

September

Det är september och staden har just börjat vakna,
nu när hösten är här och träden klär av sig nakna.
Smyger sig på bit för bit,
och snart så är det vinter.

Kylan kommer närmre och närmre,
försöker utplåna all värme.
Den är envis som få,
men det är värmen likaså.

Kryp, kryp, kyla fram,
tills du förvandlat världen till ett vinterland.
Men akta dig, ty solens strålar bränns,
om inte så länge kommer värmen segra igen.




Fri vers av Emma VB
Läst 16 gånger
Publicerad 2024-03-22 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma VB