Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

 

 

en ny dag randas

kantad av nattens drömmar

ett sammelsurium

av gott och ont

 

drömmar är drömmar

ändå så verkliga

i drömmarnas värld

är de reella

 

de goda drömmarna

andas glädje och kärlek

de onda drömmarna

skrämmer bara så

 

präglar hur dagen blir

en rädsla oförklarlig

det var ju bara en dröm

så glöm den bara, glöm

 

men minnet etsat sig fast

släpper inte taget

ett järngrepp tagit

strupen hopsnörd

 

kämpar emot så gott man kan

kanske det försvinner

om man bara blundar

låtsas som man inget drömt




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-03-21 09:51



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om drömmarna, så gåtfulla de kan vars och ändå påverka oss. Ofta får undran och oro oss att drömma fast kanske om något helt annat.
2024-03-21

  Marita Ohlquist VIP
Ofta har jag blivit varse att det som hänt på dagen återkommer i nattens drömmar, både på gott och ont.
2024-03-21

    Music mind VIP
Bakom slutna ögonlocken väntar drömmarna. Men i drömvärlden, så är det detsamma som i ”verkligheten” det för både ont och gott med sig.
2024-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP