Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråter mig till sömns

Jag går i mörkret på gatan utanför ditt hus
Ser du mig, ser du mina tårar
Jag tänker på dig, plågas utav dig
Mina tankar får dig inte ur sinnet
Tror jag har obrutna känslor för dig
Mitt hjärta slår extra av spänning

I skenet från lyktorna är jag en mörk gestalt
Jag vandrar förbi ditt hus och undrar
Drömmer mig bort till dig
Du är fager, vacker, underbar
Saknar dig, gråter tårar
Min vackra ting

Ser du mig i mörkrets gömsle
Är jag bränsle till din glöd
Bankar ditt hjärta extra vid tanken på mig
Du verkar helt obestört oberörd
Avundsjuka, ångest dina känslor är inte lika
Jag gråter mig varje kväll till sömns




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 20 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-25 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP