Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Örnen över havet

Siktar högt
Flyger lågt
Som en Örn i det blå

Värden är hård
Vill aldrig falla för lågt

Mina vingar dom slår
Mot vinden och vi består




Skapa | Skriva av cassandrafjall@hotmail.com
Läst 35 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-21 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cassandrafjall@hotmail.com