Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblicket

Det låg i luften länge
Vi möttes och vi tog i hand
Våra händer dansade
En vacker dans
Som vi båda gjorde till en vals




Skapa | Skriva av cassandrafjall@hotmail.com
Läst 38 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-26 06:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cassandrafjall@hotmail.com