Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att möta sina demoner


När mörkret kommer

Jag och min demon
Vi dansar tätt
Han är mörk
Jag är ljus
Vi krockar
Det smäller
Vi möts
Och vi dansar igen




Skapa | Skriva av cassandrafjall@hotmail.com
Läst 65 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-03-21 12:04



Bookmark and Share


  Åsa Henriksson VIP
Alldeles rätt!
Bjud upp till dans, öga mot öga.
Då bleknar den mörke kavaljeren.
Gjorde det senast idag. Det fungerar.
2024-03-21
  > Nästa text
< Föregående

cassandrafjall@hotmail.com