Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Earth

Joden, hon som är vårat hem
Så vacker så kraftfull
All magi hon besitter är häpnadsväckande
Djuren är hennes barn
Vackra, lekfulla och fulla av liv




Skapa | Skriva av cassandrafjall@hotmail.com
Läst 39 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-21 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cassandrafjall@hotmail.com