Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets lotteri

Drog livets lott 
Kan jag säga minst
Jag har sprungit bort
Utan en vinst
Lotten är som måttad
Från min barndom
Känner mig olycklig lottad
Nitlott blev en lärdom   
En vinst i sig   
Till den olycklige   
Hoppas det känns okej




Fri vers av Anonym__ VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-22 14:38



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Maskrosbarnet i mitt hjärta
flyr från elände och smärta
tror på sig själv
blir sitt eget välv

2024-04-20

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
jag prata 5 timmar i sträck
anki satt där med vit topp och
underkläder och en underligt
leende och sa till sist
"du måste sluta fly
2024-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Anonym__
Anonym__ VIP