Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skaparglädje

Full av skaparglädje
Full av bus
Fylld och skapar varje
Förgyllda ljus




Fri vers av Anonym__ VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-04-07 08:07



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Infångandes känslan
2024-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Anonym__
Anonym__ VIP