Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hjärntrötthet och utmattning spelar hjärnan och tankarna spratt


Tankar om tankar

Vissa är böjda
korta, rundsnörjda
Andra är långa
med ett abrupt slut
sen hittar de inte ut

Vissa är trötta
de gör sitt bästa
för att finna en utpekad plats
men tappar bort sig
på sin seglats

Vissa är supersnabba
så snabba att de glömde
hur de kom dit
vad de vill
vad jag ville
vad ska hända nu?
- kom hit!

Vissa är svepta i något mjukt
kanske för att de annars
skulle få ett abrupt slut

Det kanske är
bomull eller vadd
Där fluffar de runt
som i ett löst kladd

Vissa kan ha en bra dag
och ger sig av snabbt
mot rätt plats
de reagerar lätt
och skänker mig
lite hopp denna natt

Det är tanken
med en tanke
att den ska tänka
för min skull

Hjälpa mig framåt
Hjälpa mig fungera

Mitt huvud
kan inte ljuga
det verkar ha problem
att ge dem ett gott husrum
som får dem att duga





Fri vers av Marija M VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-22 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marija M
Marija M VIP