Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvrängd

erkänner det motvilligt
i hemlighet

vårt dubbelseende
skaver och gnager
dualiteten saknar fäste
vi slinker igenom maskorna
för att fly ljuset
det uppenbara
förvrängs i oskärpa
och medveten manipulation med kontrasterna
poängen med axiom
går förlorad
när prestige
tillåts överskugga
källkoden
själva tillvaron
förvrids i en clownlik grimasch
skuld och grämelse
fruktan för konsekvenserna
tar den plats
som var avsedd för klarhet
och lust

hederlighet saknas oss
intelligent design
reducerad till skruvar och muttrar




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 17 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-23 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP