Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omedveten

ingen kan klandra 
den medvetslöses brist på medvetande
han förmår ju inte veta med
vid medvetande
är han förmögen att veta det man vet med

då är han medveten
och kan skilja mellan
medvetslöshet
och bättre vetande




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-03-23 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP