Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I HIMLEN

Någon lägger mig varsamt
till rätta bland vajande gräs
Det är som här på jorden
Himlen är hela tiden blå
som en majdag som inte längre finns
i tiden som inte finns

Det är som här på jorden
i himlen
utan tidens tvång och tandagnisslan
Man ligger mjukt tillrättalagd av Någon
bland vajande gräs
och himlen är blå
som en jordisk majdag

 

 

 








Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-24 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP