Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främlingar

Det är såhär det kommer se ut
Viskar min främling på vår bro
Fortsätt bara gå
De dystra dagarna kommer ändå aldrig till ro
Vi måste tro på vad de säger
Sitta ner och nicka
För trots att vi står här
Borde ingen av oss finnas
Tror heller inte vi kan få nån heder
Det kommer nog aldrig finnas över nått
Bara fortsätt låtsas att du lever
För Himlen finns inte för sånna som oss




Fri vers (Fri form) av Joker
Läst 66 gånger
Publicerad 2024-03-24 09:38



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
försök leva i nuet först då lever du
minns allt du lärt
var tacksam du överlevt
följ naturens skiften
gläds åt dagen
2024-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Joker
Joker