Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

November

Nu kom November igen
Som ett tåg utan perrong
Med ett hjärta utav tenn
Kan man inte höra kylans sång
Stackars lilla mamma
Hon som uppfostrat tre barn
Hon som alltid letat efter hjälp
Men vars barn gav sig av
Och nu kom November igen
De tre sitter utan svar
Vid varsina delar av jorden
De fattar aldrig vad de stal
En gång förra sommaren
Fick modern ett brev hem
"Mamma jag längtar tillbaks
Jag ångrar att mitt liv är tenn"
Men det hann bli November igen
Sönerna tittade på
Händer kallnade ur tid
Medans ett hjärta klappade lågt
Sen kom aldrig November igen
Gud tog vad han sänt
Och trots att sönerna hittat hem
Fattade ingen vad som hänt




Bunden vers (Rim) av Joker
Läst 48 gånger
Publicerad 2024-03-24 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joker
Joker