Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagar som går

Jag flydde mörkret genom morgonen
Jag flydde stjärnornas förföriska sken
Jag ställer mig upp och känner mig lyckad
Men ändå är någonting fel
Mitt leende är en simpel mask
Jag kan inte andas
Långsamt försvinner jag
Och blir någon annan
Men det kanske finns hopp
Kanske kan jag komma ifatt?
Men just när jag ska andas
Somnar jag, och det blir natt




Fri vers (Spoken word/Slam) av Joker
Läst 54 gånger
Publicerad 2024-03-24 09:45



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Texten tycks kräva sin läsning
med visst tålamod.
Om tanken känns fin,
den nog är även god.
2024-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Joker
Joker