Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vitt vin


hon köper en flaska vin
till oss
på uteserveringen
lite väl kyld, men ändå

och vinden greppar tag i
hennes hår,
leker med det blonda, det bruna
det lena

åh bröder,
jag gör er så illa
så illa
så som ni gjort mig

och vi röker, jag får kupa
min hand
runt lågan
för att hålla den levande
och det är vackert varmt
så vackert
lekt
och tänkt

hon har tusen historier
med aktörer
ur mitt förflutna
blott
skuggor på en vägg
nu,
blott vingslag
från tusentals flykter

och när hon dagen efter serverar
en långsam man
vid ett bord,
då drar hon sin vita handflata
över bordet
och målar det
med omtanke

åh bröder,
jag gör er så illa
så fruktansvärt illa

så som ni någonsin
gjort mig




Fri vers av Robert W
Läst 547 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-08-21 16:19



Bookmark and Share


  stella
Gillar den öppna tonen här, min fantasi väcks..
2006-09-20

  Tove Meyer VIP
jag tycker detta är så starkt. orden svider nästan vackert i mina ögon. jag tycker speciellt om

"åh bröder,
jag gör er så illa
så illa
så som ni gjort mig"

jag tror att jag kan känna igen mig lite i det där.
2006-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Robert W
Robert W