Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångad i en mardröm

 

 

Jag var tillfångatagen

värnlös och skyddslös

misshandlades fysiskt och psykiskt

 

kunde inte fly

 

vaknade av att jag skrek

 

svettig med hjärtat bultande i bröstkorgen

fick jag en större förståelse för

vad många tvingas uppleva

i verkligheten




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2024-03-25 09:20



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
En sådan dröm brukar vara svår att skaka av sig. Hade en period i livet när sådana drömmar var vanliga, nu mer sällan.
Fin reflexion här.
2024-03-27

  Gunnel Eriksson VIP
Märkligt att man kan drömma
långt ifrån ens egen verklighet.
Dikten är välskriven.
2024-03-26

  Mats Edin VIP
Empatisk drömt!
2024-03-26

  Respons VIP
En kanske nog så värdefull insikt
2024-03-26

  Blomma-Stjärna VIP
bra skrivet. Tur att det bara var en dröm, som man säger!
och - tack vare att du lierar dig med mänskligheten blir drömmen till en större förståelse av våldet som pågår i världen.
2024-03-25

  Öknens Ros VIP
Mardrömmar kan vara kusligt skrämmande och kännas verkliga, tur man vaknar ur dem.
2024-03-25

  överlevaren VIP
En ögonöppnare….tänkvärda ord!
2024-03-25

  Olof Lagerhorn VIP
Tänkvärda ord om hur drömmar kan
hjälpa oss att förstå oss själva och
våra medmänniskor.
2024-03-25

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet! Att tänka på dem som upplever helvetet i verkligheten. Matdrömmrn vaknar man ju ur.
2024-03-25

  Maria Sundelin VIP
Utan motgångar kan vi inte uppleva glädjen av frihetens förmåner
Kramar
2024-03-25

  Kungskobran VIP
Drömmen skall vara lugn och skön
skräcken är ingens lön

2024-03-25

  Anya VIP
Jaa mardrömmar är hemska. Kan ta mig en lång stund att inse att det är en dröm, när jag vaknar.
2024-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP