Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om kriget kommer till Sverige?

 

Man undrar!

Om kriget kommer till Sverige

Europa, västvärlden, USA, demokrati?

 

Hur många av de flyktingar som demokrati tagit emot

Av de invandare som bor i de demokratiska länderna, väst

Av de som hatar västländerna, demokrati som togs emot som flyktingar

 

Kommer att kriga och försvara landet som tog emot han/hon som flyktingar

Noll!

Noll!

 

Alla har dubbla medborgarskap och kommer tillbaka fly till sina hemländer

Alla älskar demokratins dumheter, grattis pengar som de får

Alla vill vara i frid och fred och har inget att göra med krig

 

Man undrar!

När kriget är här i Sverige; EU

Väst och demokratin

 

Hur många demokrater är frivilliga att försvara sitt hemland

Är redo att dö för sitt hemland

Älskar sitt hemland och redo att dö för

 

Majoriteteten kommer att fly och söka asyl någonstans

Majoriteten vill leva och inte dö

Man tänker inte dö som martyr för sin demokrati

 

Beviset är Ukrainas legosoldaterna!

Demokratin betalar de och andra för att dö för demokratin!

Ingen demokrat vill dö för sin demokrati!

 

Jag krigade för Iraks skull och blev krigsfånge i tio år i Iran

Aldrig legosoldat var jag och aldrig i livet

Aldrig kommer jag att kriga på demokratins sida!

 

Man lever idag och aldrig vet att om det blir imorgon!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2024-03-25 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP