Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bittra Tankar

Bittra tankar korsar mitt inre
Jag biter ihop och känner blodsmak
Mina tänder pressas samman
Föraktligt stirrar jag in i din trasiga själ
Du själlösa demon, du ofruktbara

Blodet flyter samman till en pöl
Små strimmor blir mängder
Det röda blir allt fylligare
Mina läppar blir blå
Jag fäller en tår

Bittra tankar korsar mitt inre
Ett kaos likt Mozarts symfoni
Blodiga händer i strilande ljummet vatten
Oförklarliga fenomen på natthimlen
Jag skådar världen med mitt tredje öga

Rött blod färgar stjärnorna
En splash i det mörka
Förgyller sekunden
Och jag skriker
Allt jag kan

Bittra tankar korsar mitt inre
Och jag sluter mina ögon
Och försvinner sakta inåt
Tills fötterna lyfter
Och min kropp svävar
Till oändligheten och vidare




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-25 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP