Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En inre fight: Tyngden i min hand

Fingrarna smeker ömt pistolens trigger
Mitt kalla hjärta är ute och vandrar
Det mörka inom mig vann
Demonerna skrattar
Hela jag får ett anfall

Fingrarna smeker ömt kraften att ta liv
Alla tankarna kretsar inombords
I ett sista försök att finna lyckan
Lägger jag korten på bordet
Och spår min dystra framtid

Dödens kort, mörkrets krafter, ondskan
Tre kort som visar mig vägen
Ger mig styrkan, rättfärdigar mina val
Det är Guds plan, detta är mitt ärende
Jag är ju endast ett av guds alla barn
Mina fingrar smeker triggern

Ett tryck att avsluta alla mina inre röster
Ett tryck att ta livet från mina fiender
Val i mörkret, spegeln reflekterar mitt yttre
Beskådar mannen jag blivit
Beundrar pistolens vackra former
Dess vikt i min hand, dess krafter inombords

Mitt kalla hjärta saknar empati
Saknar känslor att känna
Känner blodet inombords
Varmt och pulserande
I natt gör jag mitt val




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-03-26 07:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP