Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Välkommen ombord!

 

 

Har man slut på liv

Kärlek

Känslor!

 

Då är man välkommen till min värld!

 

Har man dåligt hälsa

Dålig ekonomi

Slut på drömmar

 

Då är man välkommen till verkligheten

 

Har man ingen familj

Inga vänner

Nazistiska rasister grannar

 

Då är man välkommen ombord

 

Har man slut på ork

Ambition

Kamp

 

Då vandrar man i döden cirkel

 

Ombord!

Ombord!

Ombord!

 

Du som tjatar om ett värdigliv

Att alla är likavärde

Om du orkar och ha mod och tålamod

 

Välkommen ombord!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-03-26 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP