Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den som kvar står är…

 

 

Tiden går och går

Och minen av det som skedde i livet kvar står

Men tiden bara går och går fram

 

Minnen av besvikelser

Minnen av kollaps

Minnen av förluster

 

Besvikelser som ej går att glömmas bort

Kollaps som ej går att stå benen igen

Förluster som aldrig kan ersätts

 

Barn till unga blir

Unga till äldre blir

Äldre till gamla blir  

 

Barn som förlorar sin rätt att vara barn

Unga som drunknar i livets öppna drog värld

Gamla som nekas bort av samhället och kränks

 

Lek som man lekte som barn kan ej längre lekas igen

Drömmar som en unge man drömde om blivit bränt och krossat

Kärlek som man trodde på blev till rök

 

Den ände som kav står!

Av ett våldtaget barn, kvinna, man, djur, krigsfånge etc.

Är hatet mot samhället

 

Den enda som kvar står i mina minen

Är

Våldtagen pojke, krigsfånge, flykting

 

Utan några rättigheter att existera




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-03-26 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP