Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

undertryckande av ego



jag trodde också på
undertryckande
av "ego" förut

men då var jag i tonåren
och tidiga 20 års åldern

jag har kommit förbi det nu

bland annat på grund av
läsning av österländsk literatur

de har inte copyright
de har inte ens ett ord för "jag"

"egoism" är bara metall /
guld elementet

det är som att säga
"allt regeringen säger är fel"
men de tar ju hand om oss?
annars skulle vi inte
ha ett samhälle?

och egot tar hand om oss också
tycker inte om människor
som tjatar om "följ ditt hjärta"
hjärtat är kaotiskt

den största känslan är lugn
och det kan du bara få
genom att tänka mycket
att värna ditt intellekt.





Övriga genrer (Kåseri) av Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-26 15:33



Bookmark and Share


  kriya
jag tror på att följa sina misstag alltså varken "följa sitt hjärta" eller "sitt huvud" eller "gå på magkänslan" "följa sina misstag" har jag alltid trott på men kanske inte medvetet.
2024-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Sofia Johansson-Jonsson
Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP