Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När hjärtat klickar

Känslan när man vid första ögonkast blir tagen
Kidnappad, ens hjärta slår tusen knop
Det klickar som en välsmord dörr
Allt faller på plats likt ett pussel
Hur är det ens möjligt att känna så för någon
Känslan är obeskrivlig, sjukt underbar

Vi spenderade kvällen tillsammans
Pratade om allt och lite till
Du log vid rätta tillfällena
Lindade in mig som årets fångst
Mitt hjärta bultade och min kropp pirrade
Vacker och sexig, vill bita dig
Måste tygla mig, mina känslor

Jag kände hur bra vi klickade
Du verkar som skapt för mig
Så sjuk känsla, det pirrar inom mig
Hur kan man bara klicka så här
Det är sjukt, helt jävla underbart

Jag tror jag är kär på nytt
Vill känna dig inom mig
Men vi tar det sakta
Set vart det leder
Längtar efter dig
Kram




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-27 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP