Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
26/3 - vilken dag!! Fick orden surstickiga, hjärtformade och brännande av Katinka. Tre av mina tillagda 18 ord skickas till Cikoria blå.


Annandag och afton (stafett)


Annandag Våffla!! Ralfsafton!!

- Men JAG då?! fräser Emanuel surstickigt.
- Jag har sparat en hjärtformad fraskaka till dig!

Blicken ett brännande våffeljärn.




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-03-26 21:32



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Oväntad koppling till de spännande orden, ändå fullt logiskt sammanhang!?! Får det att vattnas i munnen, på ett eldigt vis...
2024-03-29

    Lena Söderkvist VIP
Ur järnet ut på tallriken och in i munnen. Skojig sista rad.
2024-03-27

  Cikoria Blå VIP
Det var inga enkla ord!
Det blev spännande och jag kan känna våffeldoften.
2024-03-27

  Katinka VIP
Hahaha, vad suveränt du anvnde orden. Det blev jättebra!
2024-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP