Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Petition

hör upp
alla gapiga furirer
skändliga folkvalda terrorister
stramt uppsträckta analfabeter
ni stirriga långbarr
från Edens ruiner
ta
vi ber
en väl tilltagen paus
mot de blodslammade väggarna

tiden kippar efter tid
utslitna fjädrar
ska nätterna rugga bort

solarna brinner sakta

ni har gott om tid
att skapa grandiosa blyertsstreck




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-27 06:49



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Fungerande språk rakt i igenom; ord som smärtsam hud. Texten innehåll är angeläget. Det är svårt att finna svar på skriket. Människans problematiska förhållande till våldet. Själv kan jag inte föreställa mig att det beror på att Gud haft personalproblem. På något sätt tror jag att våldet i den här skepnaden har sina rötter i vanmakt över sin förgänglighet.
2024-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP