Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en galge i erfarenheternas garderob

 

 


I erfarenheternas garderob
hänger livets klädnad

från början var den hel och ren

nu har den skönhetsfläckar
är lappad och lagad

tänker på den ibland
och tycker den är fin ändå

i erfarenheternas garderob
hänger livets klädnad

på en galge med ett rött hjärta




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2024-03-27 09:48



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Du är sannerligen expert
på liknelser, alltid väl utarbetade.
2024-04-02

  bittemi VIP
Livets klädnad är vacker med sina fläckar!
2024-04-02

  Eva Helene VIP
Bra tänkt och skrivet.
2024-03-27

  ULJO
Så sant
2024-03-27

  Olof Lagerhorn VIP
En originell och insiktsfull bild
av hur våra erfarenheter både
formar och speglar oss.
2024-03-27

  Maria Sundelin VIP
Bra beskrivet
Kramar
2024-03-27

  Kungskobran VIP
När man i minnenas kavalkad
vänder ett blad
finner man hjärta
och smärta
men vad gör de
så länge man hänger me

2024-03-27

  Öknens Ros VIP
Fin symbol för hur ett liv kan vara, där kärleken har fått en plats.
2024-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP