Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Och jag och min skugga och ensamheten

 

Jag!

Borde ha,

Skuggat min skugga  

 

Och se hur jag ser ut i min sanna skugga

 

Jag!

Borde ha,

Kunnat lätt gå i spåren av min skugga

 

Och se vart den tar mig fram till

 

Jag!

Borde ha,

Låtit min skugga gå i min egen skuggas fotspår

 

Och se hur länge orkar den att leva i skuggornas skugga min

 

Målet av att skugga varandra min skugga och jag

Är

Beundrande!

 

Okänt

Oklart

Oidentifierat

 

Leken är inte så svårt

Jag blir till min skugga

Och min skugga blir till mig själv

 

I en skuggande värld

I ett skuggande liv

I en skuggande människa

 

Lever mina texter

Och jag

Och ensamheten

 

Som en skuggig människa




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-03-27 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP