Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Live and let die !


Idéen om död och återuppståndelse




Säga vad man vill men tanken om att först döden dö och sen återuppstå är rätt läcker. Måste vara en jävla häftig känsla.
Sen efter att jag hade kommit på det så undrade jag hur många gånger man kan göra samma grej.
Jag kollade upp med en berömd trollkarl som sa skrattade och sa att "tyvärr hörru så är det nog med det som med alla andra dylika trick där nån försvinner. Det funkar en gång".

"Jaha så det är meningslöst att dö en gång till då...jag menar, sen är det kört ?

"Sen är det kört. Men om det är meningslöst vete fan. Det får du ta med patafysikern. Han Alfred. Det bästa är nog att leva tills man dör och acceptera att allt har ett slut. Varför tjata om allting igen ?




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2024-03-27 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP