Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sjung för mig!

 

 

Stjärnorna i himmelen!

Sjung för mig

Jag är ensam!

 

Fåglarna i himmelen!

Sjung för mig

Jag känner mig ensam!

 

Skogen på jorden!

Sjung för mig

Jag är helt ensam!

 

Drömmarna i galaxen!

Sjung för mig

Jag är krossat ensam!

 

Sjung för mig!

Med sorg

Med heta tårar

 

Se på mig!

Med djup sorg

Med omtänkande

 

Hör min själ sörjande andetag 

Med kärlek

Med ömhet

 

Kom till mig!

Kom till mig med nya jag

Kom till mig med nya värld

 

Där är jag kung bland stjärnorna!

Aldrig ensam igen!

Aldrig vemod igen!

 

Sjung för mig mina dikter!

Jag är vilsen!

Jag är ensam!

 

Hata mig så mycket du kan!

Hata mina tankar så mycket du orkar!

Hata mina dikter så du förstår hatet vad innebär!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2024-03-28 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP