Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Älska mig som dum i huvudet!

 

Älska mig!

Som ett barn

Utan gräns

 

Älska mig!

Som en ung man

Med öppna tankar och förståelse

 

Älska mig!

Som en gamling

Och ta farväl av mig

 

Älska mig!

Som en fågel

Och upplev friheten med mig

 

Älska mig!

Som dum i huvudet

Och undvik och akta dig mina dumheter

 

Älska mig!

Som en flykting

Och förstå hur hemsk är det att fly för livet

 

Älska mig!

Som hemlös och landlös

Och se med egna ögon hur människan blev till grym

 

Älska mig som jag är!

Älska mig som den jag är!

Älska mig för den jag är!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2024-03-28 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP