Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto; Copyrighter: Soligajag_1


Skärtorsdagens party

Denna dag kommer jag att minnas för livet .

Min dotters födelsedag är här,
nu går vi in i en annan sfär.

Äntligen framme med bussen,
tur man inte åkte med slussen.

Fick en bamse kram av min fina dotter ,
nu ska hon få på sig sina papiljotter.
Även skrapa lotter.

Barnbarnen fick sina påskägg med massor med gott i ,
Tack snälla mormor .Jippi!

Sedan blev det 3-rätters middag med "påmpa och ståt",
självklart kom det lite gråt, ,

Min älskade fina dotter vad jag Älskar dig!
världens underbaraste tjej!

Grattis Grattis!!





Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-30 07:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP