Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden går vidare

Tiden går vidare
Ibland allt stridare
Även om jag känner motstånd
Och värjer mig

Vad väljer jag?
Följer jag känsla
Eller förstånd?
Är det ödets lag?
Vad är det främsta?

Ibland lever jag i drömmen
Följer bara med i strömmen
Ibland är jag vaken
Klar som is, naken

Varje dag kommer
Förutsägbart, oväntat
Vare sig jag skyr eller längtat
Oavsett vad den gömmer

Jag kan inte välja vinden
Men kan ställa om mina segel
Mot målet , mot seger
Mot himlen




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-03-31 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP