Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligheten

Verkligheten är vacker
Men vi ser den inte
En knopp
Ett sprudlande liv
Ett hopp

Stannar jag upp
Och verkligen tittar
Är det som en ny värld
Som jag hittar




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-31 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP