Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maskiner mot mjuka kroppar

Spisar skall markeras
Brunnslock skall passeras
Andas genom mun och näsa
Bär din kropp med bägge benen

Hör av dig min älskade när du kommer fram
Gå bara lugnt genom mörka gränden
Känn om du har nycklarna i fickan
Stanna inte för länge utan gå hem i tid

 

*

 

Varje människa lever i sin förlängning
kärleken vilar i tyngden av barnet som ammar
i de armar som omsluter kroppen
den öppna blicken vänd mot världen

World trade center

 

Varje människa lever
där kärleken vilar
i de armar
som omsluter världen

Bataclan

 

Människan vilar i världen

Crocus city hall

 

Vila i frid

 

iii

 

-

 




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2024-04-01 05:37



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
Himmel och helvete, de båda hör jorden till, om det skriver du så bra!
2024-04-02

    Lena Söderkvist VIP
Vår oroliga värld, sedd genom en betraktares ögon.
2024-04-01

  Marita Ohlquist VIP
Mycket att tänka på här.

Fastnade speciellt för...

Varje människa lever
där kärleken vilar
i de armar
som omsluter världen
2024-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP