Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Notera

Orden fäster sig

Mellan raderna

Ett hastverk

Bygger upp

Staplar alla orden rätt

Kärleken välter sorgen

Ge möjlighet  se likheter inte vänta

Ta  chansen ordna upp

Känna en styrka bara vara här nu

Notera i stillhet tar tid finna ut

Rättvishetens väg

Följer dess slingrande väg i framtiden

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-01 10:56



Bookmark and Share


  Koloristen
Stannar vid:

"Staplar alla orden rätt

Kärleken välter sorgen

...se likheter inte vänta

Ta chansen..."

-När "klicket" är ett faktum då dröjs det inte på stegen, där far kärleken fram som ett jehu i sitt segertåg. En rätt och vis väg.
2024-04-02

  Bibbi VIP
Gillar.
2024-04-02

  alicja lappalainen VIP
Poesi och livet som ett sammanflätat verk
2024-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP