Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Flugornas värre

 

Flugan strejkade

lade sig ner i protest

mot arbetsvillkor

ville ej bli fågelmat

eller sedd som kattleksak




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-04-04 20:51



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Bra fångat om flugans öde….kanske spyflugan klarar sig bättre!?

2024-04-05

  Öknens Ros VIP
Vänta bara tills flugans kompisar kommer, då blir det surr i stugan!
2024-04-05

    Sefarge VIP
Intressant skrivliknelse
"En fluga gör ingen sommar"
Men flera miljarder flugor
Kan sänka ett helt hangar
-fartyg in i mörkaste
flugsurr!
;)


2024-04-04

  rostspik VIP
En sparsmakad samhällskritisk text.
Just det koncisa plus bilden på den döda flugan ger stark effekt.
2024-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP