Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Fanfic, "shipping"


I hans majestäts hemliga tjänst?

Hej, Henry, säger han och räcker fram handen.
Hej, Nick säger jag och skakar hans hand. Han klämmer åt ordentligt men inte för hårt, vilket han säkert lätt hade kunnat.
Salen är full av skrattande och pratande kollegor, jag ser mig om så att jag inte missar att säga hej till någon viktig innan jag sätter mig ner i den röda sammetsstolen.
Jag känner igen dig viskar Henry, men jag kan inte riktigt placera dig? Har vi jobbat ihop?
Nej, det har vi tyvärr inte – inte ännu i alla fall. Men jag har spelat prins några gånger, sist här med med Stephen. Sen har jag gjort några tonårsgrejer, sen jag har en ny serie med Julie, där jag förför en kung – kostymdrama. Henry ser ut att faktiskt lyssna, han nickar och hummar. Jag känner ju igen dig, fortsätter jag, så jag behöver inte placera dig, men jag är glad att jag blev placerad här. Fan, en ordvits, varför? Jag förebrår mig själv. Jag vet inte vad jag ska säga, och det blir pinsamt tyst.
Kul att träffas i alla fall säger Henry, även om du inte vill veta något om mig.
Det är inte så att jag inte vill veta, eller fråga, det vafr inte det jag menade, men, alltså, jag gillar dina projekt, du verkar vara down to earth och ha stor integritet, hårt arbetande, jag skulle gärna jobba med dig.... behöver du en extra bard? Jag kan faktiskt sjunga, på riktigt, spelat filmmusikal och släppt låtar....
Henry skrattar, vem behöver inte en extra bard då och då? Men jag tror att jag kommer ihåg vart jag sett dig – du är i den där rugby internatskole.... eller hur?
Ja, för evigheter sen. Tänk att han sett den, och kommer ihåg....
Lamporna börjar dimmas, det det ska snart börja och sorlet dör ut.
Bra castat viskar Henry – du är djävligt stilig!

Fuck! Flirtar han? Eller är han bara sådär trevlig och belevad som en brittsik gentleman ska vara så att man bara känner att han flirtar för att han är så djävla trevlig? Inte överanalysera nu Nick, du är här för att networka och inte för att flirta, inte för att dregla och definitivt inte för att bli upplockad av en kille som är i garderoben!
Galan drar igång, det är priser som delas ut, några som blir besvikna, andra som blir glada men jag är mest glad för att jag inte är nominerad för något – det är inte Henry heller vad jag vet, så ingen av oss behöver flytta under kvällen. Någon drar ett skämt och vi skrattar, hans knä snuddar mot mitt, jag låter mitt snudda tillbaka. Jag vet inte om jag ska se fram emot eller frukta pausen, men den kommer allt närmre och värmen från hans ben mot mitt nästan bränner.
Värden drar ett skämt, faller in i sång om vad som ska komma efter pausen och galans första akt är över – lamporna tänds och champagnen serveras i lobbyn.
Henry har ställt sig upp – pratat, hälsat och vinkat med några över bänkraderna, jag antar att han redan glömt mig när han vänder sig emot mig och frågar,
Kommer du eller?
Jag följer efter honom som en valp efter sin husse – jag är inte starstruck, jag har jobbat med massor av A-listare, jag är nästan själv en A-listare, jag sitter i alla fall med dem men han gör något med mig!
Vi hamnar med ett varsitt glas i handen i ett hörn. Lite för nära, han luktar gott och har en perfekt skuren smoking. Jag vet att han inte är sådär deffad under som på film, men han ser ändå ut som en gudastaty! Han hur jag ser på honom och möter min blick lite för länge, jag tittar bort även om jag inte vill.
Så vad är ditt nästa projekt? Det vet jag ju inget om.... frågar jag, för jag måste säga något, jag kan inte bara stirra varken på honom eller in i hans ögon.
Det coolaste är lite hemligt förfarande, men jag har några filmer som kommer ut senare i år.
Han pratar och jag bara drunknar i hans blå ögon, det är som om champagnen tar alldeles för hårt.
Har du ätit ordentligt idag vännen? Du ser lite borta ut efter bara ett haft glas, han håller i min armbåge och drar mig närmare för att stötta mig. Jag känner mig liten fast vi är ungefär lika långa. Hans arm är trygg och stark där den håller mig upprätt.
Borde nog ha ätit mer håller jag med, jag var lite stressad nu på eftermiddagen. Att det är han och inte bubblet som gör mig vimmelkantig tänker jag inte tala om – inte ännu i alla fall!
Du får ta det lite lugnt, säger han och ler varmt, men jag är van – barder brukar inte bara sjunga lovsånger, de brukar bli fulla som alikor också.
Jag ställer ner glaset, han har fortfarande sin hand på min armbåge och vi fortsätter prata ”shop”, om regissörer, kollegor vi båda jobbat med och när det är dags att gå tillbaka till våra platser glider hans arm från min armbåge runt min midja och upp mot min rygg. Han gör en gest som ska se ut som at han låter mig gå före, men handen är kvar mycket längre än nödvändigt.
När vi hittar tillbaka till våra platser och sätter oss ner vill jag bara lägga huvudet mot hans axel, känna värmen, doften och smaken av honom när jag försiktigt kysser hans tjurnacke. Han möter mjukt min blick, tänker han något liknande om mig?
Ljuset släcks och jag ”råkar” nudda hans hand med min. Han smeker min handrygg som svar. Hans ben pressas återigen mot mitt. Jag känner mig som femton fast jag är nästan trettio!
Min hand är plötsligt i hans, jag kan se att han ler mot mig i mörkret.

Behövde du äta något innan du åker hem? frågar han när ljuset tänts och handen lämnat min.
Ja, det kanske jag borde, finns det någon bra bakfylleställe häromkring?
Ingen aning men jag vet ett ställe en bit bort som är bra, om det inte är åt fel håll vill säga... Åker du taxi eller har du en bil beställd?
Jag tänkte åka tunnelbana, jag är ju inte så känd som du så jag kan fortfarande åka, det är ju det jag är van vid – jag är en Londonkille – född och uppvuxen!
Då borde väl du ha bäst koll på vart man kan få en bra curry mitt i natten, eller?
Ja, men jag har hört att du har en riktigt grym gamingsetup så väljer du så är det väl nära dig?
Gamingsetup – är du intresserad av gaming? Han ser granskande på mig.
Ja, jag kan nog kolla på annat också, om det är mer intressant... Jag är inget gamingnörd, även om jag inte har något emot varken gaming eller nördar, eller kombinationen av det... Fan nu ramblar jag igen. Jag är inte såhär virrig egentligen, jag lovar!
Vet du vad Nick, säger Henry och lägger återigen en hand på min rygg – ska vi få lite mat i dig så får vi se om du blir mer klar i skallen. Handen gör mig bara mer berusad.
Henry har en bil som kommer och hämtar upp honom, jag kan se hur pressen tar bilder av allt och alla som lämnar – vi har inte haft något med priserna att göra så vi är inte högvilt men varje bild kan köpas och säljas. Jag och Henry har inte varit i samma produktion så hur känner vi varandra? Det kan bli en liten notis i någon blaska – han var en gentleman och gav mig skjuts hem för att jag mådde dåligt? Vi kom på att vi spelade samma spel och fortsatte hem till honom för att spela? Han håller på med modellfigurer – jag har målat tennsoldater när jag var sådär 8-10. Jag vill inte börja något som inte är något. Jag vill inte bli upplockad av någon – lekt med och sedan utställd med gårdagens sopor! Jag vill heller inte vara ensam, utan honom i kväll – vi är båda gentlemen och en gentleman never kisses and tells! Bara för att vi äter ihop, gosar lite, det behöver inte bli full on någonting!
Chauffören stannar bilen framför en restaurant av fyllematslaget, vi beställer varsin rätt och går sedan de sista kvarteren till hans hus. Det är ett höghus i glas och vi tar hissen upp till hans våning.

Lägenheten är spartanskt inredd, ingen inredningsarkitekt har pysslat här, men hans syster kanske inte är inredare som min – han har väl bara bröder, flera?
Bara så du vet så har jag varken sparkdräkten eller peruken hemma..... säger han medan han plockar fram en varsin gaffel ur kökslådan.
Och jag har varken kryptonit eller luta – hur ska det gå?
Du är inte så full va?
Nej, jag har bara haft ett halvt glas champagne! Men du har rätt i att jag inte ätit sen i morse – så gaffel tack! Han räcker mig gaffeln och vi sätter oss i hans chesterfieldsoffa. Han sätter på TV:n
Är din nya serie ute vännen?
Nej, men det finns en del trailers – kolla youtube.
Han letar och hittar, jag ser ner i maten – jag både gillar och ogillar att se mig själv på film, men det känns jobbigt inför honom, jag blir blyg. Det är reklam först, han pausar,
Är du en sån som inte gillar att se sig själ eller? Vill du inte så kan jag titta själv sen... han drar igen handen efter min ryggrad, jag ryser av njutning. Han gör det igen och nu kanske han förstår vad han gör med mig för han låter mer allvarlig när han säger att han inte vill göra något som jag inte är bekväm med.
Du kan se den, jag kan för det mesta stå ut med att se mig själv, det är bara att den delvis är av en erotisk karaktär.
Naken? frågar Henry, naken och kall framför hela kamerateamet?
Naken och kall med teamet men det är ju det eller ”men in tights” outfiten så jag vet inte vad som är värst.
Åh, du har väl snygga ben Nick? Han lägger handen på mitt knä och smeker ner mot ankeln. Välformade ben var väldigt sexigt då!
Jag har en tugga till av maten – jag är så djävla hungrig, jag vill ha honom men jag måste ha energi i kroppen för att orka till soluppgången! För jag vill somna i hans armar samtidigt som solens först strålar bryter igenom – det skulle kunna bli en sång...
Vad tänker du på Nick?
Jag är ärlig och svarar – jag diktar ihop en lite ballad, – method acting...
Han orkar bort lite sås från mina läppar med tummen och trycker dem mellan mina läppar. Jag öppnar munnen och låter hans finger glida in, jag suger på det, min tunga leker runt det. Han suckar högt i njutning.
Du har en sån underbar mun, vet du det? Man vill inget annat än att kyssa den, han tar ut sin tumme och drar den över mina läppar – eller stoppa in saker i den. Jag närmar mig honom, han har tagit tag i min haka och sekunden senare har jag hans tunga i min mun. Vi kysser varandra länge, han smakar lika gott som jag trott.
Jag hade inte planerat att ta hem någon, så jag har inte fixat nåt här hemma, du får ta det som det är om du vill stanna hos mig in natt.
Jag hade inte planerat att bli hembjuden skrattar jag, så du får vara beredd på att låna mig något att ha på mig i morgon – för jag tänker inte lämna din lägenhet i smoking dagen efter!
Jag tror vi löser det säger han samtidigt som han leder mig mot sitt sovrum. Sängen är obäddad men helt okej, lakanen känns i stort sett nybytta.
Jag brukar sällan ha gäster, så jag har nog inte ens skydd, så är det lugnt om vi bara hånglar och smeker? Han ser nästa blyg ut,
Fine by me, bättre att lära känna varandras kroppar innan. Jag måste bara få kyssa din nacke, jag har velat det hela kvällen säger jag och han smeker av mig kläderna medan jag kysser, slickar och nosar på hans nacke och hals.
Inga sugmärken du vännen, jag har dåligt med smink hemma också!
Du är snygg i polo viskar jag i hans öra och suger på örsnibben, väldigt snygg i en tajt polo...
Fan vad jag vill ha dig – du är bara så sexig suckar han samtidigt som mina smokingbyxor faller till golvet.
Han tar ett steg tillbaka, ser på mig samtidigt som han klär av sig skjorta och byxor. Hans bröst är hårigt och muskulöst, jag sträcker ut min hand och smeker det, vi har båda stånd innanför kalsongerna.
Jag ger honom en lätt knuff och han sätter sig på sängen, jag gränslar honom och njutningen av beröringen, trots tyget får min hjärna att explodera,
Kom med mig, viskar han och trycker mig ännu närmare så att våra skrev och hårda kukar verkligen gnuggas mot varandra. Jag skriker bara ja, ja,ja ja! Han kysser min hals grymtar och jag känner hur hans kropp först blir stel för att sedan slappna av, lägga sig ner med mig ovanpå. Han är så vacker, hans hårda muskulösa lagomt håriga kropp. Jag lägger mitt huvud mot hans axel, han smeker mig, kysser min panna. Våra blickar möts och vi skrattar.
Dusch? Frågar han,
Kan nog behövas svarar jag.

Vattnet skvalat nedför våra kroppar, händerna söker nya intressanta platser. Jag gäspar även om jag vill vara vaken. Han gäspar också.
Nu smittade du mig! Men jag är också trött vännen, ska vi försöka sova lite. Jag nickar.
Vi torkar oss, han räcker mig sin deo som om det var något vi gjort hundra gånger förut.
Nu luktar jag som honom, eller som hans duschtvål och deo.
Sover du naken eller vill du ha något att sova i? Säger han medan han letar i sin byrålåda.
Jag lånar nog något, för säkerhets skull...
Kalsonger eller pyjamasbyxor?
Vilka val du ställer mig inför skrattar jag och gäspar igen, han kränger på sig ett par svarta kalsonger och slänger åt mig ett exakt likadant par. Jag drar på mig dom och de passar ganska bra.
Han betraktar mig noga medan jag tar på mig,
Gillar du vad du ser? Frågar jag.
Ja, jag tycker om att se dig i mina kläder.
Vad bra, för jag tänker inte göra the walk of shame i smoking, så du lär låna ut något åt mig när jag ska hem!
Inga problem, om jag ska vara ärlig mot dig så har jag en grej för att det,
Att se andra i dina kläder? Hört värre fetischer...
Kom och lägg dig nu vännen!
Jag försvinner in i den varma sömnen.

*
I Henrys något för stora tröja går jag mot tunnelbanan, byxorna passade okej, det är praktiskt att vi är ungefär lika långa. Han skulle iväg på ett möte, jag ska hem. Min smoking ligger i en pappkasse. Det är ganska tomt på gatorna, ingen verkar känna igen mig. Jag sätter mig och börjar kolla på mobilen. Några mail, några bilder från galan. Hans nummer ligger först eftersom han ringde mig så att jag skulle få det. Jag ser på det, kanske kommer det aldrig komma högts upp igen... Jag stoppar mobilen i hans byxficka och lutar mig mot väggen. Jag är trött men mest bara förvirrad. Min kropp vibrerar fortfarande, kläderna gör att jag fortfarande liksom känner honom mot min hud.
Jag måste slumrat till, men vaknar av att vagnen stannat och folk strömmar in – fotbollssupportrar, det är någon match idag. Jag tar upp mobilen för att se vad klockan är, där möts jag av hans namn, ett meddelande – Saknar dig vännen, hoppas få träffa dig igen VÄLDIGT snart! Puss! /H.
Fjärilarna fladdrar i min mage, är väldigt snart redan i dag? I morgon? Vad ska jag svara?
Jag ser längre ner – tre missade samtal och fyra sms från min syster, - bäst att lugna henne först.
Allt ok, är påväg hem nu!
Vad skriver jag till Henry då?
Mobilen vibrerar igen, syrran – Vart har du varit?
Jag vill ringa henne och berätta om honom, hur underbar han är! Fan, jag måste andas – jag är vuxen!
Jag tar upp Henrys sms igen – Saknar dig med, tur att jag har din tröja att trösta mig med ;) när kan du ses igen? Räknar sekunderna! Skicka.
Tar upp syrrans – berättar när vi ses!
Syrran svarar på en sekund- är hos dig om en kvart!
Jag kan inte motstå att googla honom, hundratals bilder dyker upp, hans olika roller, träningsbilder från paparazzis, hans föräldrar, syskon men inte ett enda som verkar vara med någon han har ett förhållande med. Jag vill verkligen inte in en något där jag inte riktigt finns. Men vi hade åkt samma taxi, gått in i huvudentrén till huset, gått ut tillsammans. Han hade gett mig en sista kram vid porten och vi träffades igår!
Mobilen vibrerar igen – Han ringer, det hörs lite brusigt. Kan du i morgon säger han? Jag kan komma till dig om du vill, jag hummar jakande. Du jag ringer dig ikväll vännen, så får vi bestämma, jag ska in på ett möte, saknar dig! Saknar dig med säger jag men han har nog redan lagt på.

När jag kommer hem sitter min syster på trappan, hon ser på mig uppfodrande,
Så får jag höra?
Höra vad försöker jag.
Mig lurar du inte, vart var du i natt, eller ännu viktigare med VEM?
Vi går in och hon sätter på vattenkokaren, tar fram koppar, te och mjölk.
Så, berätta nu då!
En gentleman never kiss and tell!
När fan blev du en gentleman? Skattar hon fram. Visst, säg inte namnet då, men berätta det andra, är han snygg? Välhängd?
Jo, det är han väl, lång, mörkhårig och stilig...
Men i garderoben?
Nja, jag tror mer det är don't tell don't ask som gäller. Han är trevlig och sjysst mot de flesta men privat med sitt privatliv.
Ok, så han är i garderoben med frostat glas, det kan ju vara så att ni bara ägnar er åt klassisk grekisk brottning i bara mässingen...
Nu har jag bara träffat honom EN gång och vad han eller jag för den delen vill med vårt ”förhållande” får vi väl se, han vill träffa mig i morgon igen så då får vi väl ta alla svåra frågor som hur vi ska hantera pressen, vilket färgtema det ska vara på bröllopet och när du ska vara surrogatmamma till våra barn!
Min livmoder håller ni er ifrån! Säger min syster och häller upp vattnet i kopparna.
Ja, just det chilla ner lite, vi har typ grovhånglat, det är fortfarande supernytt, vi kanske inte ses mer, vem vet!
Hon ställer fram koppen framför mig - Så, berätta hur ni träffades då!
Vi satt bredvid varandra, pratade, blev lite flirt, lite hålla handen, sen frågade han om jag ville följa med hem. Vi köpte lite käk, åt lite, hålglade lite, myste, sov, vaknade, hånglade mer....
Hur gammal är han?
Typ fyrtio, inga kända ex, inga barn, med en lägenhet på en sjysst adress. Han har bra klädsmak, är i hans från topp till tå skrattar jag och visar upp min outfit – han har bestämt vad jag ska ha på mig, är det godkänt?
Syrran kollar på mig, det är dyrt i alla fall... så han har pengar?
Han är inte barskrapad men ingen mediemogul eller så, men jag funderar på att tvätta tröjan så att den krymper bara liiite så att jag kan behålla den. Tror du 40 grader räcker?
Är du kär?
Vad tror du? Men jag är nog lite förvirrad också, jag var inte beredd på vad som hände igår, jag är liksom fotfarande hög och jag ska nog inte ta några viktiga beslut idag! Jag blåser på teet som är lite för varmt och lite för sött.
Vi sitter tysta en stund, jag ser hur min syster listar mörkhåriga 40åringar som kanske var på galan igår i sitt huvud. Kan du bara säga ja eller nej? Det är ju inte att säga...
Du vi är inte småbarn, och du kommer att bli den första som får veta – jag lovar!
Kommer jag att bli avundsjuk? Är det någon riktigt het?
Jag ser på henne och suckar. Vi dricker upp vårt te, jag tar upp smokingen ur plastpåsen och hänger upp den, mina kalsonger blev visst kvar. De ligger i en tvättkorg hopknölade med hans. Jag vill bara ha honom!
Syrran har börjat laga middag av det hon hittat i köket, vi kryper upp i varsitt soffhörn.
Var han nominerad?
Nej, svara jag, inte i år.
Ok...
Min telefon börjar surra, det är han. Jag hinner precis nappa åt nig den innan syrra har kollat vem det är.
Hej vännen börjar han glatt, Hej säger jag och ger tecken åt min syrra att tagga ner. Jag går ut i köket och stänger dörren.
Är den någon där? frågar han. Bara min syster, hon är här och äter middag med mig. Vad kul säger han, du får hälsa henne från mig! Du, förresten om i morgon, det har kört ihop sig. Ok, säger jag men en suck. Men säger han försiktigt, är du hemma med din syrra så kanske jag kan komma idag i stället? Men du kanske inte vill att jag träffar din syster?
Hon vill gärna träffa sig, även om jag inte gett henne namnet – hon har kört tjugo frågor hela eftermiddagen!
Har hon gissat rätt ännu?
Nej, faktiskt inte. Men det finns väl många snygga mörkhåriga män runt fyrtio att välja på....
Jasså, det finns det?
Ja, för min syster i alla fall, jag har ju bara en, kanske? Säger jag trevande.
Du har nog bra chanser för det tror jag säger han sakta. Skicka din adress så är jag där till åtta? Är du en planerande sexuellt aktiv queer man eller behöver jag shoppa på vägen?
Jag tror att jag har det mest nödvändiga, svara jag. Om du inte har några speciella önskemål?
Jag är nöjd med dig.... jag har en grej att fira så jag kanske tar med mig lite skumpa – om du nu kan hantera det.
Du, det var mer du än champagnen i går erkänner jag bara sådär.
Oj, har jag den effekten på dig – fascinerande. Då kanske det räcker med bara en flaska öl åt mig då skrattar han. Jag ska se om jag kan få något i matväg nu, min agent vill visst bjuda på käk, eller bli bjuden viskar han. Ses sen, hej då!
Han säger inte puss eller vännen som han gjort innan men bara en sekund senare kommer ett hjärta på sms, och sen röda läppar, en flaska skumpa och en aubergine.

Min syster har står utanför dörren redo att klösa sig in -
Jag ska hälsa, han kommer vid åtta.
Vem? Får du säga nu?
Han sa att jag skulle hälsa från honom så, men nu vill jag att du gissar först!
Ok fnissar hon, fler ledtrådar!
Han är typ lika lång som jag, blå ögon, lockigt hår. Britt naturligtvis.
Hon gissar hej vilt på män som är både yngre och betydligt äldre än 40!
Till slut så tar hon fram telefonen och börjar googla – fler bilder har publicerats från igår. Hon håller till slut upp mobilen i triumf – är det han?
Jag ser hur bilden som är tagen uppifrån på publiken strax innan galan började visat mig och Henry pratande med varande – tänk att det finns en bild just från vårt allra första möte.
Ja, säger ja...
Men fan också suckar hon, är alla de hetaste gay?
Har du ändrat dig om det där med att låna ut din livmoder?
Har han kvar den vita peruken så är det no problems brorsan!
Han sa att han varken hade den eller superman-dräkten...
Djävligt synd skratta syrran. Men ska inte börja göra dig vacker då? Bara två och en halv timmar kvar till loverboy...
Ska inte du gå hem?
Hem? Bor inte jag här? Kastar du ut mig? Hon ser förfärad ut en sekund innan hon plockar ihop sina saker – hälsa tillbaka från världens bästa syster! Du måste låta mig träffa honom snart!

Hon går ut och jag funderar på om jag ska duscha och byta om – han tycker om att se mig i sina kläder – jag kanske ska duscha men ta på mig dem igen? Eller bara ta på mig tröjan och inget mer?

Jag bestämmer mig för att ta ett bad, det är ändå två timmar tills han kommer och vi har båda ätit middag. Jag har lite plockmat i kylen så bli vi hungriga så kan vi ta det eller ringa efter takeout. Jag tvättar mig med min egen tvål och börjar lukta mig själv igen. Vattnet är varmt och omsluter mig, jag blundar och tänker tillbaka på igår.

Jag vaknar med ett ryck, någon ringer på dörren och mobilen surrar. Jag slänger på mig en handduk tar mobilen, två sms från Henry och rusar ner till dörren.
Vad du tog tid på dig då! säger han och ger mig en puss på kinden i dörren innan han glider förbi mig in. Han har en flaska i den ena handen och en liten påse i den andra.
Och jag ser att du är rätt klädd för kvällens planer skrattar han medan han letar sig fram till köket. Han packar upp jordgubbar doppade i vit choklad – du är inte allergisk va? Frågar han medan han letar efter ett fat.
Jag somnade i badkaret tror jag..
Oj, det är ju farligt! Det är nog bäst att jag övervakar dina bad från och med nu vännen!
Jag snor handduken tajtare runt höfterna för att få händerna fria när jag tar fram glas till oss båda. Vad var det för möte du var på?
Skrev kontrakt på 3 filmer med option på tre till....
Ok, inte för långt bort hoppas jag?
Nej, det är mest här i Storbritannien – men en del kan ju vara på andra ställen också, men mest här hemma. Det är en hel del promotion också, men det är ju lättare att ta med någon på det om det skulle vara aktuellt....
Du kanske kan skaffa en liten statistroll så att du kan hångla med kille i baren nr 3 också?
Kille i baren? Du sa till mig att du är en ganska erfaren prins, och tänk om en prins behöver bli räddad av MI6, vem kan då tänkas bli utskickad på detta delikata uppdrag?
Vänta – shit, är det sant?
Ja, ers kungliga höghet, han bugar en tillgjord hovbugning – Bond, James Bond!
Wow!
Det kommer att bli sådär tio år av mitt liv – kanske mer. Men det gör också att jag inte behöver gå på auditions och castings utan kan göra det jag vill göra mellan filmerna.
Vad vill du göra då?
Ja, hade du frågat mig i går morse hade det varit spela, måla warhammerfigurer, träna och så klart mina välgörenhetsgrejer. Men sen hände det en sak så nu är du med på topp fem!
Du sa bara fyra saker som du skulle göra.
Ja, och nu har jag fem! Men just nu är du nummer ett på listan. Han poppar korken och häller upp i glasen – Du kan hantera både mig och det här nu eller?
Ja, det tror jag annars får du väl lägga mig på sängen!
Jag tycker verkligen om din outfit skrattar han och snurrar lätt på mig.
Jag tänkte faktiskt ha din tröja på mig när du kom,
Bara?
Ja, bara....
Jag tar tallriken och går in i vardagsrummet innan handduken avslöjar mig, sätter mig i soffan och ställer ner glas och tallrik på soffbordet. Han sätter sig bredvid, tar en klunk av champagnen, jag tar mitt glas och tar också en klunk, han matar mig med en jordgubbe, bubblorna kommer upp i min näsa och jag sätter fnittrande nästa i halsen.
Inget mer för dig hör jag... men jag är sugen på annat än jordgubbar!
Han sjunker ner framför mig, lossar lätt på min handduk och så får mitt ollon hälsa på hans gomsegel. Taktfast och djupt, jag vet knappt vart jag ska göra av mig själv. Jag drar händerna genom hans lockar, hans tunga gör underbara saker, jag önskar att jag kunnat njuta längre men han vill ha, och jag vill ge.
Du är bättre än champagne och jordgubbar vännen.
Jag vet inte vad jag ska säga, jag kan knappt röra mig så jag bara blundar och njuter av hans beröring.
Är allt bra?
Mm viskar jag, nästan för bra. Han tar mig i sin famn, jag njuter av närheten. Efter några minuter till får jag åter tillbaka fattningen och börjat smeka av honom kläderna.
Vad vill du? Viskar jag.
Vara med dig...
Vad gillar du då? Frågan som behöver ställas – överenskommelser om vad som är ok och inte. Vem får göra vad.
Jag är lugn med både att ge och få så, men jag är inget proffs på att vara ”förberedd” som vissa andra, särskilt inte idag, hade ju andra planer...
Jag har redan kommit så du ska väl få ditt – vad vill ni att jag gör för er, Mr Bond, Sir?
Visa mig din säng sötnos, så kan jag visa dig.
Ni går in i sovrummet tillsammans, jag fortsätter att klä av honom, knäpper upp byxorna, letar mig innanför underkläderna. Nu kan jag utforska mer än i går och han blir allt hårdare i min ena hand medan den andra är på äventyr. Han gnyr till när jag smeker ut försatsen över hans hårda kuk. Jag sträcker mig efter nattduksbordslådan och tar fram kondomer och glidmedel. Jag öppnar en och trär på den, ger honom tuben och lägger mig så att han lätt kommer åt. Någon minut senare är han i mig ända till roten. Det är en underbar känsla när den första lilla smärtan lagt sig, min kropp har accepterat honom och vill bara ha mer. Sakta och mjukt blandas av snabbt och hårt, djupt, ytligt, svett, saliv, glidmedel, vätskorna och dofterna blandas.
Vi blandas, om det nu finns ett vi. Hans andning ändras och jag känner hur han närmar sig orgasm. Han trycker sig mot och djupt in i mig och kommer. Jag håller honom hårt. Han andas tungt.
Du är underbar min älskling viskar han hest, så fucking underbar!
Han glider ur mig och fixar med kondomen. Jag hör hur han öppnar locket till sopkorgen vid sängen.
Det är presskonferens i morgon och sen börjar några galna veckor med intervjuer och press, men jag vill fortsätta det här med dig. Hur ser din kalender ut, du har väl också promo för din serie eller? – vi behöver nog samordna!
Va? Skrattar jag, samordna utan agenter och publicister?
Ja, livet är hårt!
Jag gillar hårt.... Hur länge har jag dig i natt?
Jag behöver sova några timmar, men till i morgon bitti, stylisten har kläderna som jag ska ha i morgon och bilen är beställd till åtta, så vi kan hinna frukost också, eller?
Kanske...

Mellan njutning hittar vi några gånger under de kommande veckorna som vi kan ses, några till då vi borde kunna ses digitalt.
Jag ska försöka ringa dig varje dag älskling.
Så jag är älskling nu, inte ”vännen”?
Om du vill vara min älskling så är du det....
Jag nickar till svar och vill inte att natten ska ta slut.

Bilen försvinner i fjärran, presskonferens är klockan tolv. Mobilen plingar till, saknar han mig redan hinner jag tänka men det är syrran.
Lever du? Kan du gå?
Allt är bra och jag är ”älskling” nu så...
Bra jobbat <3!
Du kan kolla nyheterna strax efter tolv....
Har ni blivit plåtade av paparazzis?
Nej, det tror jag inte, även om det kanske skulle ha ett högre nyhetsvärde efter tolv än före.

Journalisten kommer in och sätter sig, det är den femte den här morgonen. Jag hade träffat henne förut och vet att hon är skarp. Hon ser på mig granskande,
Vad har du för tröja på dig?
Burberry, men jag är inte sponsrad eller så.
Hon lyfter på ögonbrynen, tittar på mig lite finurligt,
Men den är inte din va? Jag har sett den där förut.
Jag skrattar, den kan vara lånad.... Men de har ju inte bara gjort en sådan här tröja....
Det var det jag trodde, Henry hade den när jag intervjuade honom för två veckor sen. Det är ett hål i sidsömmen.
Jasså, ja,han fick så bra press så jag hoppades att den skulle ge mig också lite också...
Så ni är så nära vänner så att ni lånar varandras kläder?
Nja, han kan inte ha så många av mina kläder, slinker det ur mig.
Ok, säger hon intresserat. Hur länge?
Serien tog sex månader att spela in men det var en hel den efterproduktion också...
Men Nick, du och Henry, ge mig något!
Vi umgås en del, jag har lånat en tröja.... men serien...
Visst, vi kan prata om den – men det är DU som ger mig en exklusiv när ni ska berätta!
Jag nickar, hon skriver bra så jag skulle inte ha något emot att berätta allt för henne, men inte riktigt ännu.

Han trycker min hand hårt när bilen svänger upp och vi kan se ljusen från biografen där premiären ska hållas. Kritiken mot att välja ännu en en vit man hade naturligtvis varit befogad, men det gjorde också att det vi nu ska göra välkomnades av produktionen. Ryktena, spekulationerna och de ganska oskyldiga foton som dykt upp i pressen har inte behövt dementerats men den höga integritet och värnande om privatlivet som Henry alltid haft har det ändå varit ett bra år tillsammans. Stressigt, Henry har filmat nio av tolv månader, jag har jobbat med min nästa säsong – men vi har haft tur och båda varit i Storbritannien för det mesta och ha kunnat säga god natt och god morgon i samma tidszon även om vi inte kunnat ses på ett par veckor.
Bilen bromsar in, och krypkör fram mot röda mattan. I morgon kommer en stort reportage, precis som jag lovat fick hon en exklusiv intervju med oss båda i huset som syrran håller på att inreda.
Bilen stannar, dörren öppnas och Henry glider ut, kamerorna blixtrar, jag hör hur åskådarna applåderar. Den kvinnliga huvudrollsinnehavaren har redan kommit och står och besvarar frågor med sin pojkvän som hon träffat genom produktionen då han sjunger ledmotivet. De har varit på VARJE skvallertidning sen han lämnade sin fru sen femton år för henne. Jag gick helt under radarn när jag passade på att hälsa på samtidigt som vi visste att han skulle komma. Jag fick faktiskt vara med i filmen också i hela två-tre sekunder är jag i bakgrunden som man solande vid poolen.
Jag glider över sätet mot hans utsträckta hand, tar den och det hörs ett litet sus genom pressdiket innan kameraklicken växlar upp och riktas mot oss.
Han lägger armen om min midja, röda mattan är inte nytt för mig, hans hand är vardag, han ler mot den samlade pressen och kysser mig.
Prosa (Novell) av Annika Melin
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-04-02 21:28Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annika Melin