Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är borta

Du är borta
Du finns inte mer
Allt kom till korta
Det som inte sker

Jag minns ditt leende
Jag minns hur du ler
Vad är det för skeende
Du finns inte mer

Just när jag behövde
Dig som allra mest
Just när du berörde
Och livet var en fest

Lämnar du mig
Och ljusen blåsts ut
Det var ju dig
Och nu är det slut

Jag kämpade med orden
Men stod ej i din väg
Jag grävde djupt i jorden
Men var är du säg

Jag ser ut genom fönstret
Och hoppas att du finns
Hoppas du är lycklig
Och kanske även minns

Jag kämpar med orden
Och regnet strilar ner
Och tårar väter jorden
Inom mig jag dig ser




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-03 02:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP