Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det var inget virus i ett labb



det var inget virus i ett labb
det var inget mRNA
det var inget spike protein
det var inget lång covid

det var vaccinet som hade ett
självbyggande grafen nanochip

som samarbetade med
immortal hydra
för att ändra gener

och tillsammans med 36 ormgift
(som också finns i allt
dricksvatten på planeten)
till att attackera dig
på ditt svagaste ställe
när du som minst anar det




Övriga genrer (Kåseri) av Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-04 08:32



Bookmark and Share


  kriya
har nog aldrig varit så sjuk som efter 1a sprutan, betydligt sjukare än själva coviden som knappt märktes
2024-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Sofia Johansson-Jonsson
Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP