Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OCD



jag tänkte illa om
alla människor förut
så de blev falska tillbaka
eftersom jag inte
sa vad jag kände...

kändes som om alla
visste allt om mig
men de hade
bara tränat på
att vara elaka

sen hittade jag snus
och fick bort mina tvångstankar

men istället för att må dåligt
för det mesta och bra ibland
så mår jag ingenting hela tiden

tror inte jag kan bli kär?
snuset liksom tar bort den
känslan också
som neuroleptika

har provat sluta och det går
men får tvångstankarna tillbaka

hey!
prova hampaolja
ska göra goda saker med en
ingen noja som från weed
finns lagligt att beställa
i sverige nu...




Övriga genrer (Kåseri) av Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2024-04-05 08:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Sofia Johansson-Jonsson
Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP