Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN BALKONG

Ros, en gul, jag köpt idag
plus en blå Klema´tis.
Liksom lagom, tycker jag,
liksom Quantum Satis!
Gul och blå blir sommarn skön.
Blandad blir balkongen grön
liksom nästan gratis!

Min balkong blir gul och blå
liksom Sveriges fana,
som Ukrainas likaså,
liksom  likadana.
Min balkong blir grön och gräll,
liksom internationell
som Cobacabana!

 




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2024-04-05 18:53



Bookmark and Share


  Koloristen
Fast internationell är knappast betydelsen av "under blågul fana".
2024-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP