Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dieter



raw food är lite cray-zee
pj harvey äter typ rå potatis
hardcore hehe
man får nog näringsbrist
jag fick det till slut
förlorade all min övervikt
vägde typ 75 kg istället för 140
tog 3 veckor bara
men jag har levt på andra sidan
behövde inte äta alls
hade ont men det funkade
spara på superkrafter
inte supersvagheter som nu
kom ihåg att sluta i tid
men sen kanske man går upp igen...
atkins dieten också
ät bara fett och kött
man förlorar sitt kolhydratöverskott
och förlorar smärta
läste en bok "vital mat"
en kvinna som var 75
med massa sjukdomar
som började äta veganskt
hon var som 40 igen efteråt
med vegan så får man aminosyrebrist
behöver massa olika
kolla upp "fullgoda proteinkällor"
med atkins måste man äta
c-vitamin och säkert massa andra piller...
kolla upp light grey celtic sea salt
ska innehålla typ alla mineral man behöver




Övriga genrer (Kåseri) av Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-06 03:59



Bookmark and Share


  kriya
bsssängalger, insekter och 3d fisk lika med aminosyror.
2024-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Sofia Johansson-Jonsson
Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP