Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Beställningsvara

 

Förr såg björken till 

tillgången på sav var stor 

dock lärt nytt på kurs 

olönsamt hålla lager 

tömde saft-depån direkt

 

 




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-04-09 00:27



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ibland behövs det lätta på trycket!
2024-04-09

  karenina VIP
Det var ett rejält saft utsläpp :)
2024-04-09

  Öknens Ros VIP
Kul text till kul bild.
2024-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP