Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror inte att någon blir omvänd till kristendomen av att

Jag tror inte att någon blir omvänd till kristendomen av att ha läst bibeln.

Jag tror inte att boken har med det att göra. som att vara i ett degenerativt förhållande med någon, man blundar för allt dåligt, och anklagar andra för att va det. bibeln är full av dålig skrift och elände. Jag tror inte att någon blir kristen av att läsa bibeln. de brukar få det från sin första fulla natt eller röka gräs med vänner. alla droger ökar artificiellt din frekvens, så att du kan prata med andar (eller gud, eller Jesus, om du vill) men med tiden blir du dum av dem, "anden" tar tag i dig. som kan ses med weedrökare som bara kan säga "im high" eller alkoholister som upprepar "jesus dog för våra synder!"

i dont think anyone gets converted to christianity from reading the bible

i dont think the book has anything to do with it. like being in an abusive relationship, the bible is full of bad writing and gore. i dont think anyone turns christian from reading the bible. they usually get it from their first drunk night or smoking weed with friends. all drugs artifically increase your frequency, so you can talk with spirits (or god, or jesus, if you want to) but over time you turn stupid from them, the "spirit" takes ahold of you. such as can be seen with weedsmokers only being able to say "im high" or alcoholics repeating "jesus died for our sins!"




Övriga genrer (Kåseri) av Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
Läst 30 gånger
Publicerad 2024-04-07 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Sofia Johansson-Jonsson
Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP