Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra stenar

Plockas upp från en vit strand

De formar sig i handen

Ger en tanke till sårbarhet

Gråten är där

Håller inte ut

Saknaden är för svår

En tår trillar ned

Vågorna spolar upp de vackra stenarna

 Och de samlas ihop i en fin hög på stranden

Av djup kärlek till livet

Det finns inga svar

Varför sorgen tar så lång tid

Kraftfulla vinden visar endå   det kommer en hoppfull  och ljus tid

Stenarna ligger kvar mer glittrande någonsin




Prosa av Fjellhuldra VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-04-08 10:36



Bookmark and Share


  Koloristen
Vackert!
2024-04-08

  alicja lappalainen VIP
naturen väcker de djup dolda känslorna
2024-04-08

  Bibbi VIP
Gillar.
2024-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP