Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min barndom

Jag skriver om hunden
som byggde ett slott av innetofflor
för att skydda sig
mot barnens lekar

Jag skriver om vägen
som lockade mig att springa
för att bli fri
ifrån rädslan

Jag skriver om flickan
som gjorde en fjäril i snön
för att jag skulle upptäcka
att hon finns

Jag skriver om mannen
som älskar mig
och som bär mig
i sin famn

Jag skriver om min barndom




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-04-08 23:29



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fint förmedlade barndomsminnen som finns kvar i vuxenlivet.
2024-04-10

    Lena Söderkvist VIP
Vackert och trovärdigt på alla sätt.
2024-04-09

  Blomma-Stjärna VIP
levande minnen
2024-04-09

  Anya VIP
Fint med snygg rytm.
2024-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP